FAQ

Her finner du svar på de mest stilte spørsmålene vi får som brann- og redningsetat.

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kan dere sende en patch eller annet merch i posten?

Vi setter stor pris på interessen for Tromsø brann og redning, og er glade for at mange ønsker å støtte oss gjennom å etterspørre patcher, merch og andre artikler.Dessverre har vi ikke kapasitet til å sende ut slike varer. Våre ressurser er hovedsakelig dedikert til å opprettholde beredskapen og sikre at vi kan respondere effektivt på nødsituasjoner. Vi håper på forståelse for dette, og vi setter stor pris på din støtte og interesse.

 

Kan jeg få jobb i Tromsø brann og redning?

Takk for din interesse i å jobbe sammen med oss. Vi tar dessverre ikke imot jobbsøknader per e-post eller telefon. All tilsetning hos oss er basert på behov, og når vi har behov for personell, vil stillinger bli lyst ut på portalen Webcruiter.

Beredskapsavdelingen har fast behov for sommervikarer, og disse stillingene lyses ut hvert år i perioden januar/februar. Vi oppfordrer interesserte til å følge med på våre utlysninger i denne perioden.

Ønsker du å jobbe som brannkonstabel eller brannforebygger, anbefaler vi at du søker opptak til Norges Brannskoles Fagskoleutdanning. Søknadsperioden åpner hvert år 1. februar, og fristen for å søke er 1. mars. Denne utdanningen gir nødvendig kompetanse og kvalifikasjoner for å jobbe innen brann- og redningsetaten. For mer informasjon om utdanningen og opptakskrav, besøk Norges Brannskole sin nettside.

Vi ser frem til å motta din søknad gjennom de offisielle kanalene når stillinger blir lyst ut, og vi takker for din interesse for å bli en del av Tromsø brann og redning.

Kan jeg jobbe hos dere i arbeids- eller PRYO uke?

Vi setter stor pris på din interesse for brann- og redningsfaget. Hos Tromsø brann og redning mottar vi mange forespørsler fra ulike parter, og dessverre må vi avslå noen av dem. Når det gjelder arbeids- og/eller PRYO-uke, er det to hovedgrunner til at vi ikke kan imøtekomme slike forespørsler:

1. Elever som gjennomfører arbeids- eller PRYO-uke hos oss vil sannsynligvis ikke få et realistisk eller tilstrekkelig læringsutbytte.
2. Det er utfordrende å tilrettelegge for en hel uke med kvalitetsinnhold uten at det går utover våre andre viktige oppgaver og aktiviteter.

Vi tar imot elever til Operasjon Dagsverk, og du er hjertelig velkommen til å søke plass hos oss for denne dagen.

Takk igjen for din henvendelse, og vi ønsker deg lykke til videre!

Bjørnis

Brannbamsen Bjørnis er et nasjonalt prosjekt som er utviklet for å møte barnas behov for omsorg og trygghet etter ulykker og traumer. Bjørnis brukes som et redskap for å fange barnas oppmerksomhet for brannforebyggende arbeid på et tidlig stadium. Tromsø Brann og redning har hatt konseptet i sitt brannvesen siden 2016.

Treff oss

Mandag-Fredag

09.00-15.00

Ring oss

415 24 110

Skriv til oss

Forsøket 9, 9010 Tromsø

brannstasjonen@tromso.kommune.no

 

 

Følg oss på sosiale media