Alarmtilknytning

telefon ringer 110
alarmpanel
røykutvikling

Bli kunde med direktetilkoblet brannalarm til 110

Med brannalarm direktetilkoblet til 110-sentralen får du 24/7 overvåkning av brannalarmanlegget og sikrer med det tidlig deteksjon, rask respons og riktig utrykning.

For å ha en direktetilkoblet brannalarm til 110 må bygget være installert med et brannalarmanlegg.

Står bygget uten brannvarslingsanlegg, kan dere kontakte lokal installatør/leverandør for befaring og prosjektering av anlegg tilpasset deres bygg.

Om du allerede har et godkjent brannvarslingsanlegg, ta kontakt elektriker eller installatør som videre kan opprette overførsel av alarmlinje via Addsecure eller Xsecure og inn til 110-sentralen.

*Addsecure og Xsecure er eksterne og selvstendige leverandører som leverer sikre løsninger for kritisk kommunikasjon og data.

Se leverandørenes sider for nærmere info og oversikt over gjeldende priser.

Kontakt AddSecure på tlf. 91 13 37 00 eller e-post: kundeservice@addsecure.no

Kontakt XSecure på tlf. 91 00 63 11 eller e-post: support@xsecure.no

Nøkkelsafe

Det er et krav til alle tilkoblede bygninger å ha nøkkelsafe montert og installert ved hovedinngangen. Årsaken til dette er at beredskap skal kunne ta seg raskt inn i bygningen og for å unngå økonomiske tap for kunde ved skader som kan bli påført ved å måtte bryte seg inn. Bygningens eier/styreleder har ansvaret for å påse at riktig sett nøkler ligger tilgjengelig. Ved utskifting av lås og/eller nøkler skal dette snarest meldes inn til Tromsø brann og redning.

 

Objektets Kontaktpersoner

Ved oppdatering og/eller endring av kontaktinfo skal det registreres inn 3 personer i prioritert rekkefølge som oppholder seg ved objekt/bygg eller befinner seg i umiddelbar avstand. Som byggeier/styreleder har du ansvaret for at kontaktlisten til enhver tid er oppdatert. Oppdateringer på kontaktperson(er) sendes til brannstasjonen@tromso.kommune.no . Vi minner samtidig om at kunde og/eller byggets brukere har ansvar for å ringe inn til 110 umiddelbart ved utløst alarm uansett årsak. 

 

 

Servicekontroll av alarmanlegg

Abonnenten plikter å inngå serviceavtale med et godkjent firma for årlig kontroll av brannalarmanlegget. En service må også omfatte kontroll av selve alarmoverføringen. I tillegg skal det utføres utbedring om det ved kontroll blir påpekt mangler og/eller avvik som vil kunne påvirke alarmanleggets funksjonalitet. 

Treff oss

Mandag-Fredag

09.00-15.00

Ring oss

415 24 110

Skriv til oss

Forsøket 9, 9010 Tromsø

brannstasjonen@tromso.kommune.no

 

 

Følg oss på sosiale media